![Colcannon with Sausages and Guinness Gravy Colcannon with Sausages and Guinness Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81E7DD7A-A664-42B1-A237-9673D2220987/Derivates/2401CDB1-4566-4488-8DB1-A5EFAF91BAAD.jpg)
Versions compatibles
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
ou 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 26 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Cottage Pie
2h 15min
Beer Bread
1u. 10min
Chicken and Dumplings
45min
Sausage Stuffed Mushrooms
1u. 20min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Meatloaf
1u. 20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ч. 5 мин.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3u. 35min
Biscuit Chicken Pot Pie
1ч. 5 мин.
Pulled Pork
4h 5min
Basque Chicken
1u. 10min