Appareils et accessoires
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
Prép. 5min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter for greasing10 g
-
caster sugar150 g
-
plain yoghurt375 g
-
medium wheat semolina300 g
-
rose water20 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Sugar Syrup
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
caster sugar250 g
-
water250 g
-
rose water15 g
-
pine nuts for decorating40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.5 g
Calories
1695 kJ /
396 kcal
Lipides
5 g
Glucides
79.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Moroccan Mint Tea
25 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.