Fatayer with Cheese and Mint
TM6 TM5

Fatayer with Cheese and Mint

4.6 (9 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 250 g whole milk
  • 80 g olive oil
  • 15 g fresh yeast
    ou 1 ½ tsp dried yeast
  • 350 g strong white bread flour
  • 15 g sugar
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 10 g fresh mint, leaves only
  • 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 75 g cream cheese
  • 1 ½ tsp nigella seeds

Fatayer

  • strong white bread flour, for dusting

Infos nut.
par 1 piece
Calories
921.2 kJ / 220 kcal
Protides
6 g
Glucides
23.4 g
Lipides
11 g
Fibre
1.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives