Chicken Pastilla
TM5 TM6

Chicken Pastilla

4.7 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 150 g blanched almonds
  • 20 - 30 g sugar, to taste
  • 3 Tbsp fresh parsley leaves
  • 3 Tbsp fresh coriander leaves (optionnel)
  • 200 g onions, halved
  • 1 pinch saffron
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground ginger
  • ½ tsp ground coriander
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
  • 50 g water
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 3 medium eggs
  • 8 sheets filo pastry

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2471 kJ / 590 kcal
Protides
26 g
Glucides
21 g
Lipides
46 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives