Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Gruyère gevulde zalmburger
- 80 g wit brood, in stukken
- 15 g olijfolie
- 50 g boter, in stukken
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in blokjes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- 1 tl vers gemalen zwarte peper, en meer naar smaak
- 30 g lente-ui, in stukken
- 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
- 80 g Gruyère kaas, in 8 stukken
Sla
- 120 g gemengde jonge bladsla
- 100 g cherry tomaten, gehalveerd
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 1 el olijfolie
- ½ el balsamico azijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 34 g
- Fibre
- 2.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10 min
Aardappelkoekjes
45 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Mosselen met frietjes
45 min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.