Appareils et accessoires
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Prép. 20min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
Gruyère gevulde zalmburger
-
wit brood in stukken80 g
-
olijfolie15 g
-
boter in stukken50 g
-
bloemige aardappel geschild, in blokjes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
vers gemalen zwarte peper en meer naar smaak1 tl
-
lente-ui in stukken30 g
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
Gruyère kaas in 8 stukken80 g
Sla
-
gemengde jonge bladsla120 g
-
cherry tomaten gehalveerd100 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
olijfolie1 el
-
balsamicoazijn½ el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
2197 kJ /
525 kcal
Lipides
34 g
Fibre
2.9 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zal(m)ig lekker
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Kipfilets pizzaiola
55min