Salted Caramel Ice Cream
TM6

Salted Caramel Ice Cream

4.2 (24 évaluations )

Ingrédients

Salted Caramel Sauce

  • 250 g sugar
    ou 250 g light brown sugar
  • 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 50 g vinegar

Ice Cream

  • ½ vanilla pod
  • 600 g whole milk
  • 200 g cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
  • 30 g sugar
  • 6 egg yolks, from medium eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2034 kJ / 486 kcal
Protides
7 g
Glucides
40 g
Lipides
33 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives