Appareils et accessoires
Pear shrub
Prép. 10min
Total 48h 35min
8 portions
Ingrédients
-
raw sugar200 g
-
apple cider vinegar (see Tips)200 g
-
pears (approx. 360 g), cored and cut into pieces (2-3 cm)2
-
cardamom pod crushed8
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2 mg
Protides
0.2 g
Calories
530 kJ /
126.2 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
29.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chai tea powder
10min
Brown sugar spice rub
5min
Apple and spice shrub
48h 35min
Five spice powder
10min
Garam masala
10min
Peri peri spice mix
5min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Pear mulled wine
30min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Vanilla paste
10min
Raspberry and vanilla marshmallows
2h 15min