
Appareils et accessoires
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Lamb Loin Roll
-
olive oil30 g
-
Dijon mustard10 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
lamb loins, boneless (approx. 120 g each)4
-
water500 g
-
sweet potatoes diced (3 cm)500 g
-
black salsify peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)500 g
-
white sandwich bread (approx. 200 g)4 slices
Sauce and Finalisation
-
unsalted butter soft40 g
-
plain flour40 g
-
cream50 g
-
milk50 g
-
meat stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
-
fresh thyme (optionnel) for garnishing2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
879 kcal /
3682 kJ
Protides
34 g
Lipides
44 g
Glucides
72 g
Fibre
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Easter Menu
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande