Couvre-lame éplucheur Thermomix® est nécessaire

Pour préparer cette recette, vous avez besoin du couvre-lame éplucheur du Thermomix®. En savoir plus

Creamy turkey stew (TM5)
TM5 TM6

Creamy turkey stew (TM5)

3.8 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g olive oil
  • 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
  • 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
  • 70 g celery, cut into thin slices (5 mm)
  • 200 g fresh mushrooms, cut into quarters
  • 1 garlic clove, cut into slices
  • 150 g bacon cubes
  • 50 g white wine
  • 2 tbsp plain flour
  • 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
  • ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 500 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2307.8 kJ / 549.5 kcal
Protides
47.3 g
Glucides
10.4 g
Lipides
34.6 g
Graisses saturées
13.5 g
Fibre
3.9 g
Sodium
2166.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives