
Appareils et accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
fusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Infos nut. par 1 portion
Calories
611.7 kcal /
2559.5 kJ
Protides
32.5 g
Lipides
23.7 g
Glucides
68.4 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
1401.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis