Appareils et accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1401.4 mg
Protides
32.5 g
Calories
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta Primavera
50min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Thai Curry Noodles
25min
Chicken Fricassee
50min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Tuna with Penne Pasta
30min
Cornbread Pie
1h 25min
White Bean Soup
2h 45min