Appareils et accessoires
Seafood Laksa
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
coconut oil30 g
-
fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves5 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways100 g
-
Thai green curry paste (see tips)80 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milktinned light coconut milk800 g
-
mangetout100 g
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking noodles
-
fresh mixed seafood300 g
-
fresh red chilli thinly sliced, for garnishing1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1720 mg
Protides
18 g
Calories
1816 kJ /
435 kcal
Lipides
25 g
Graisses saturées
20 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in Minutes
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Take A Break
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Keralan Fish Curry
30min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Hake and Prawn Burger
15min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Prawn Curry
30min
Green Curry Chicken
55min
Thai Fishcakes
1h 10min