Prawn and Miso Noodle Soup

Prawn and Miso Noodle Soup

3.7 29 évaluations
Prép. 10min
Total 20min
4 portions

Ingrédients

  • dashi stock (see tip)
    500 g
  • water
    100 g
  • miso paste
    3 Tbsp
  • chilli paste to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • mangetout finely sliced on the diagonal
    60 g
  • pak choi quartered
    2
    4 baby pak choi, (approx. 180 g)
  • raw prawns, peeled, deveined
    250 g
  • fresh udon noodles
    300 g
  • frozen edamame beans defrosted
    100 g
  • light soy sauce or to taste
    1 Tbsp
  • spring onions finely sliced
    2
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped
    5 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1140 mg
Protides 21 g
Calories 1002 kJ / 238 kcal
Lipides 4 g
Graisses saturées 0.4 g
Glucides 27 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...