Italian Sausage and Orzo Soup
TM6 TM5

Italian Sausage and Orzo Soup

4.5 (148 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 200 g onions, quartered
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 400 g pork sausages, Italian (see tip), skins removed, broken up
    ou Toulouse sausages, skins removed, broken up
  • 2 tsp Italian seasoning (see tip)
    ou dried mixed herbs
  • ½ tsp dried chilli flakes (optionnel)
  • 160 g dry white wine
  • 3 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 180 g orzo
  • 600 - 700 g boiling water (see tip)
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2231 kJ / 533 kcal
Protides
31 g
Glucides
43 g
Lipides
24 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
1070 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives