Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- 150 g ogórków konserwowych, pokrojonych na kawałki
- 20 - 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 10 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 10 g musztardy francuskiej
- 1 żółtko
- 60 - 80 g oliwy z oliwek
- 15 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Protides
- 4.5 g
- Glucides
- 4.3 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 0.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z tuńczyka
20 min
Kawior z pieczarek
30min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Pomidorowy serek topiony
1h
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 Min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z wędliny
10 min
Sos tatarski
5 min