Appareils et accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Prép. 15min
Total 55min
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3.7 g
Calories
610 kJ /
146 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
0.7 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Marshmallows
2h 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Bloemkool korma
2h 20min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Traditionele vruchtenjam
55min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min