Appareils et accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Prép. 15min
Total 55min
12 stuks
Ingrédients
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
3.7 g
Calories
610 kJ /
146 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
0.7 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Mai tai
10min
Gemengde bessen taartjes
Pas d’évaluation
Aardbeienmojito
10min
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Sate Ayam
1h 30min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min