Appareils et accessoires
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Prép. 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
235.3 mg
Protides
10 g
Calories
1146 kJ /
273.9 kcal
Lipides
9.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1h 15min
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation
Brownies van zoete aardappel
1h
Quiche lorraine
50min
Gekruide noten
45min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Mexicaanse kippensoep
40min