Appareils et accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingrédients
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
211.7 mg
Protides
8 g
Calories
1072 kJ /
256 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Béchamelsaus
15min