Appareils et accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prép. 25min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.4 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.5 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Verfrissende Melkdrank
5min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Glutenvrije quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Aalsterse Vlaai
1h
Kleverige sesamkip
40min