Appareils et accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Prép. 15min
Total 35min
14 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
178.3 mg
Protides
6.7 g
Calories
715.4 kJ /
171 kcal
Lipides
11.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Groene pepersaus
20 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Loempia’s
55 Min
Green Godess Salade
20 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min