Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
TM6 TM5

Sun-dried Tomato Tear and Share Bread

4.4 (115 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 220 g water
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 500 g strong white bread flour
  • 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp salt

Baking

  • 1 egg yolk, from medium or large egg

Infos nut.
par 1 piece
Calories
831 kJ / 198.6 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
35 g
Lipides
3.8 g
Graisses saturées
0.6 g
Fibre
2.1 g
Sodium
214.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives