Appareils et accessoires
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Prép. 20min
Total 9h 25min
6 portions
Ingrédients
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
772 mg
Protides
6 g
Calories
1046 kJ /
250 kcal
Lipides
6 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Crunchy Granola
2h
Eggplant and Almond Dip
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Fish Tacos
45min
Vegetarian Chili
50min
Chopped Asian Salad
20min