Kimchi Risotto
TM6 TM5

Kimchi Risotto

4.6 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz shallots, halved
  • ½ oz ginger, cut into pieces
  • ½ oz lemongrass, fresh, thinly sliced in rounds
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz vegetable oil
  • 6 oz kimchi
  • 11 oz risotto rice
  • 27 oz vegetable stock
  • 4 oz English cucumber, halfmoon slices, cut on the bias
  • dried kimchi flakes, to garnish
  • green onion, sliced on the bias, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1674 kJ / 400 kcal
Protides
7 g
Glucides
74 g
Lipides
8 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
4 g
Sodium
530 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives