Appareils et accessoires
Sous-vide Octopus Salad
Prép. 30min
Total 8h
4 portions
Ingrédients
-
fresh octopus tentacles (2-2.5 cm thick, see tip)600 g
-
paprika1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
dried bay leaf2
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
carrots cut in sticks (5 mm x 50 mm)120 g
-
red onions halved then sliced (5 mm)100 g
-
green pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
red pepper cut in sticks (5 mm x 50 mm)80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
white vinegar15 g
-
fresh parsley leaves5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
594 mg
Protides
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Avocado Orange Butter
10min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Salmon Tartare
25min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Zesty avocado with crab
10min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Salmon tartare
10min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Lobster Bisque
1h 50min