Appareils et accessoires
Dan dan mian (dandan noodles)
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1493.1 mg
Protides
21.7 g
Calories
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Lipides
53.2 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Wonton soup (pork)
45min
Mapo tofu
15min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef and coconut soup
30min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Curry laksa
45min