Appareils et accessoires
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Prép. 15min
Total 12h 20min
4 portions
Ingrédients
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2202 mg
Protides
56 g
Calories
3548 kJ /
848 kcal
Lipides
38 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cooking
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Dutch Baby Pancake
20min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Cholent
4h 50min
Noodle Kugel
55min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min