Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

3.8 178 évaluation
Prép. 15min
Total 2h
18 kromek

Ingrédients

  • masło do natłuszczenia formy
  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wariant)
  • 1400 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 15 g miodu
    15 g cukru
  • 100 g słonecznika łuskanego
    100 g pestek dyni
  • 10 g octu balsamicznego
    10 g białego octu winnego
  • 1 ½ łyżeczki soli

Niveau

facile


Infos nut. par 1 kromkę

Sodium 152.6 mg
Protides 3.6 g
Calories 400.6 kJ / 95.7 kcal
Lipides 2 g
Fibre 1.4 g
Graisses saturées 0.8 g
Glucides 13.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...