Appareils et accessoires
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Prép. 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
125.7 mg
Protides
9.3 g
Calories
468.5 kJ /
111.6 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Sweet and sour prawns
1h
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Mushroom cappuccino
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min