Appareils et accessoires
Rice Congee
Prép. 5min
Total 4h 5min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
white rice100 g
-
1 pinch ground cardamomcardamom pods2
-
1 pinch ground gingerfresh root ginger peeled5 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
370 kJ /
88 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook Mode
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Brown Rice Congee
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Wholemeal Mantou
1h
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
All-in-one chicken congee
35min
Chicken Porridge
35min