Versions compatibles
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, for cooking noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chilli flakes
- 50 g shallots, halved
- 60 g coconut oil
- 1 red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)
- 140 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g carrots, peeled into ribbons
- 150 g sugar snap peas
- 200 g dried buckwheat soba noodles
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g peanut butter (see tips)
-
45
g tamari
ou light soy sauce - 20 g Korean chilli paste (gochujang)
- 40 g rice vinegar
- 10 g maple syrup
- 15 g lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 280 g firm tofu
- 10 g fresh coriander leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 30 g
- Graisses saturées
- 16 g
- Sodium
- 1129 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min