Appareils et accessoires
Bakt spinat & egg
Prép. 20min
Total 40min
6 porsjoner
Ingrédients
-
spinat blader, frosne tint500 g
-
ost, hard for riving (feks. gruyère, cheddar, parmesan)50 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" oliven olje50 g
-
salt1 ts
-
hvetemel50 g
-
melk500 g
-
smør30 g
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
egg6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
15 g
Calories
1327 kJ /
317 kcal
Lipides
24 g
Fibre
1.8 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Detoxsalat
Pas d’évaluation
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation