Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g ceapă, tăiate jumătăți (cca. 2 cepe)
- 20 g ulei vegetal
- 500 g piept de pui file, cu sau fără piele, tăiate în bucăți de câte o îmbucătură
- 440 g apă
-
1
lingură concentrat pastă de legume
ou 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 3 - 4 linguriță pudră de curry, mild
- 800 g compot de piersici (greutate înaintea strecurării)
- 15 g amidon de porumb
- 100 g smântână
- 1 linguriță sare fină
- ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- ¼ linguriță boia de ardei, iute
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 33 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 3.3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Piept de pui pizzaiola
55min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40 Min
Bolul-curcubeu
1 Std. 20 Min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min
Piept de rață sous-vide
Pas d’évaluation
Pere cu brânză și miere
15 Min
Cannelloni de porc cu sos de legume
1 Std.
Tocăniță în stil grecesc
45 Min
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2 Std. 30 Min
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 Min
Vită cu ciuperci
30 Min
Pui cu ardei gras
1 Std.