Appareils et accessoires
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
Prép. 25min
Total 2h 10min
3 porties
Ingrédients
Vulling
-
20 g lente-ui, in stukken (4 cm)verse dragon alleen de blaadjes20 g
-
artisjokharten, op olie uitgelekt80 g
-
ricotta100 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Kip pakketje met rode paprika saus
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 - 1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd2
-
teentjes knoflook4
-
olijfolie40 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
188 mg
Protides
52 g
Calories
1756 kJ /
420 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Bearnaisesaus
20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min