
Appareils et accessoires
Brioche Creamed Corn
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Asiago cheese in pieces3 oz
-
brioche bread crust removed, cubed (2 in.)3 oz
-
whole nutmeg1
-
fresh ginger peeled½ oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
unsalted butter cubed, divided3 oz
-
fresh sweet corn kernels16 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt to taste
-
extra virgin olive oil to drizzle
Infos nut. par 1 portion
Calories
406 kcal /
1699 kJ
Protides
8 g
Lipides
32 g
Glucides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
19 g
Sodium
190 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Cookalong Lunch
4 Recettes
États-Unis
États-Unis