Appareils et accessoires
Sous-Vide Osso Buco
Prép. 30min
Total 12h 40min
4 portions
Ingrédients
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
0.3 mg
Protides
40.3 g
Calories
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Lipides
28.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
7.3 g
Glucides
12.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Saucy Sous-Vides
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Thick and Creamy Custard
Keine Bewertungen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 Min
Seafood Rice
Keine Bewertungen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Pistachio Butter
15 Min
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Strawberry Panna Cotta
4 Std. 40 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 Std.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min