Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Protides
- 40.3 g
- Glucides
- 12.5 g
- Lipides
- 28.8 g
- Graisses saturées
- 7.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 0.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Nessuna valutazione
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Holiday Brisket
6小时 55 分钟