Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
ou 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
ou 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Protides
- 49.8 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 24.5 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min