Stekt ostekake med laks

Stekt ostekake med laks

5.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 26h 35min
8 porsjoner

Ingrédients

Ostekake med laks
  • sitron skall (1 x 4 cm), ingen hvit hinne
    2 biter
  • vårløk delt i biter
    4
  • dill, fersk kun blader (se tips)
    1 kvist
  • kremost
    250 g
  • rømme, alle typer
    200 g
  • ricotta ost, fersk (see Tips)
    300 g
  • egg
    3
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • varmrøkt laks skinn fjernet, i flak
    370 g
Avocadodressing
  • avokado (ca. 200 g), kun kjøtt, delt i terninger
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    3 kvister
  • vårløk delt i biter
    1
  • kapers, syltet skylt og drenert
    20 g
  • sitronsaft (ca. ½ sitron)
    20 g
  • vann
    150 g
  • baby leaf salat, blandet
    60 g
  • salt til krydring
  • malt svart pepper til krydring
    2 klyper
  • agurk delt i avlange flak
    1
  • reddiker delt i fire
    4
  • sitron delt i båter, til servering
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 1160.2 mg
Protides 20.4 g
Calories 1574 kJ / 374.8 kcal
Lipides 30.7 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 15.7 g
Glucides 3.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer