Appareils et accessoires
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (optionnel) cut in wedges, for garnishing2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1.2 mg
Protides
32.8 g
Calories
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
9.8 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Keeping It Cosy
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1sa 15 dk
Grisons Barley Soup
55 dk
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 dk
Chickpea and Ham Balls
35 dk
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1sa
Chicken and Barley Stew
50 dk
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1sa
Mexican Stuffed Peppers
45 dk
Beef Goulash Soup
1sa 15 dk
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1sa
Lentil and Bacon Soup
8sa 55 dk
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk