Appareils et accessoires
Pickled fruit
Prép. 20min
Total 744h 45min
900 g
Ingrédients
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
999.4 mg
Protides
2.9 g
Calories
2861.8 kJ /
684 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
138.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Pickled red onions
1h 50min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
NZ mustard sauce
15min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Prawn Laksa
50min
Whipped cream
15min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Caramel sauce
1h 30min
Quick strawberry dessert
5min
Tomato pasta sauce
40min