Appareils et accessoires
Pickled fruit
Prép. 20min
Total 744h 45min
900 g
Ingrédients
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar to taste (see Tips)80 g
-
sweet wine100 g
-
sea salt½ tsp
-
allspice berries (see Tips and variations)5
-
ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)500 g
-
spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
999.4 mg
Protides
2.9 g
Calories
2861.8 kJ /
684 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
138.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Best lemon drizzle cake
35min
Chocolate Fudge Cake
Pas d’évaluation
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Chai latte parfait
29h 5min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min