Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Protides
- 40.5 g
- Glucides
- 44.7 g
- Lipides
- 23.5 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Fibre
- 11.5 g
- Sodium
- 1179.4 mg
Recettes alternatives
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chilli beef with lemon feta
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken cacciatore
50min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min