Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g ulei
- 1 cățel de usturoi
- 250 g piept de pui file, fără piele, tăiat fâșii (1,5 cm × 3 – 4 cm), zvântat cu hârtie absorbantă
- 1 fir ceapă verde, tăiată inele (cca. 3 mm)
- 10 g zahăr brun
- 100 g roșii cherry, jumătăți
- 50 g germeni de soia
- ½ legătură coriandru proaspăt, doar frunzele tocate, plus pentru decor
- 20 g sos de chilli, dulce
- 5 g zeamă de limetă
- 4 ouă
- 10 g ulei de susan
- 10 g sos de pește
- 10 g sos de soia
- 3 linguri ulei
- 1 chilli roșu, proaspăt, fără semințe, tocat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 41 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 1024 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Risotto cu ciuperci și parmezan
Pas d’évaluation
Supă de dovleac
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Supă cremoasă de roșii
Pas d’évaluation
Vită gătită lent, cu ciuperci și legume
5 godz. 20 min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Pas d’évaluation
Dacquoise cu zmeură
2j
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1 godz. 5 min
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
45 Min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1j
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Lasagne bolognese
2j 30 menit