Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
TM6

Beetroot and goat cheese ice cream with crackers

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g sugar
  • 6 egg yolks
  • 400 g milk, min. 3,2%
  • 375 g cream, min. 30% fat
  • 300 g soft goat cheese, in pieces
  • 170 g wholemeal bread flour
  • 50 g olive oil
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 10 g balsamic vinegar
  • ¼ tsp salt
  • 250 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 120 g water
  • 30 g freshly squeezed lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2284.5 kJ / 546 kcal
Protides
14.1 g
Glucides
41.2 g
Lipides
36.8 g
Graisses saturées
19.2 g
Fibre
1 g
Sodium
390.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives