Versions compatibles
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g carrots, cut in pieces
- 300 g leeks, cut in pieces
- 200 g turnips, cut in pieces
- 100 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut in pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see tip)
- 400 g white bread, toasted, cut in strips
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Creamy pea soup
40min
Basic Bulgur
35 min
Creamy Moroccan bean soup
35 min
Lentil Salad
35 min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Chicken with almonds and raisins
30 min