Appareils et accessoires
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Prép. 30min
Total 1h 40min
6 pieces
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
2457 kJ /
587 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Provence on your table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Focaccia
3h
Mediterranean Bread
5h 20min
Heat-Treated Eggs
20min
Taramasalata
15min
Garlic dip (toum)
15min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Sonja's Bread
3h 10min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Pretzel Bread
2h
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min