Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 3 évaluations
Prép. 20min
Total 2h
30 slices

Ingrédients

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • wholemeal plain flour
    560 g
  • egg
    1
  • butter cut into pieces
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs chilled, straight from the fridge
    4
  • water to fill to 1L mark
Assembly
  • egg yolk beaten, to brush
    1
  • mixed salad leaves
    100 g
  • cooked smoked trout
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Infos nut. par 1 slice

Calories 106.4 kcal / 447.1 kJ
Protides 5.4 g
Lipides 3.5 g
Glucides 12.3 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 1.5 g
Sodium 222.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...