Appareils et accessoires
Pulled Pork Burgers
Prép. 20min
Total 4h 50min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless cut in 4-6 pieces, trimmed800 g
-
onions sliced110 g
-
fresh rosemary1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
barbecue sauce plus extra for serving510 g
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves for serving
-
hamburger buns6
-
red onion thinly sliced, for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
847 mg
Protides
27 g
Calories
1807 kJ /
432 kcal
Lipides
18 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Brak ocen
Spaghetti Bloody Brain (TM6 & TM5)
13 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 godz.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min