Appareils et accessoires
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
737 kJ /
176 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Asperge-langoustine terrine
10h
Vastensoep
30min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Veelzijdige gladde soep
45min