Appareils et accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 porties
Ingrédients
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1137 kJ /
272 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation