Appareils et accessoires
Levercake
Prép. 45min
Total 1h 50min
8 porties
Ingrédients
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1362 kJ /
325 kcal
Lipides
23 g
Fibre
1.5 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Tunesische Chorba
45min
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Kleine carnaval beignets
Pas d’évaluation
Chai latte parfait
15h 5min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Stoofpot van linzen
2h 35min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min