Appareils et accessoires
Salade van peer en spek met mosterddressing
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
702 mg
Protides
7 g
Calories
1803 kJ /
430 kcal
Lipides
35 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Zomerse pastasalade
30min
Cashew- en kokosmelk
10min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Tandoori kip wraps
50min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min