Appareils et accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optionnel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min